Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Bestel onze elegante Viburnum tinus 'Gwenllian'

Home » Kwekerij » Viburnum tinus Gwenllian
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Luid het najaar op elegante wijze in met de fantastische Viburnum tinus ‘Gwenllian’ uit de familie van de Viburnum nudum. U vindt deze vrolijke plant bij kwekerij Braspenning in Zundert, een plaats in de buurt van Roosendaal. Bij onze kwekerij vertrouwt u altijd op de hoogste kwaliteit en een duurzame productie. Uw Viburnum tinus ‘Gwenllian’ wordt aangeleverd in een pot van gerecycled materiaal. Bovendien rekent u bij ons op het hanteren van de milieunormen. Wij beschikken namelijk over een MPS-milieucertificaat.

_MG_7141

De elegantie van onze Viburnum tinus ‘Gwenllian’

De Viburnum tinus ‘Gwenllian’ is een plant uit de categorie sneeuwbal van onze kwekerij. U brengt een vrolijke sfeer in elke tuin dankzij de kleine besjes van deze plant. Deze groeien uit tot kleine, witte bloemen. U kunt deze plant tot zo’n 120 centimeter hoog laten worden en eenzelfde breedte laten bereiken. Als u graag wat elegantie in de tuin van uw klanten brengt, kiest u ook voor onze Sambucus nigra ‘Black Tower’. Deze plant bloeit ook met lichte, kleine bloemen die scherp afsteken tegen de donkere bladkleur.

Bij onze kwekerij bestelt u ook de Viburnum nudum ‘Pink Beauty’

Voor een variatie op de Viburnum tinus ‘Gwenllian’ bestelt u de Viburnum nudum ‘Pink Beauty’ uit onze groothandel in tuinplanten. Deze plant wordt gekenmerkt door de roze en paarse tinten van de bladeren en bessen. U wordt met deze plant getrakteerd op een bijzonder schouwspel. Zowel het blad als de vruchten veranderen in de loop van de tijd van kleur. U ziet de bloemen van de Viburnum nudum ‘Pink Beauty’ bloeien in de maanden mei en juni. Zowel de Viburnum tinus ‘Gwenllian’ als de Viburnum nudum ‘Pink Beauty’ vindt u in ons assortiment onder de categorie heesters. Daar vindt u ook onze sierheesters.

Vul uw voorraad aan met deze prachtige planten

Wilt u onze Viburnum tinus ‘Gwenllian’ of de Viburnum nudum ‘Pink Beauty’ bij Braspenning bestellen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen. Dit doet u door te bellen naar (076) 5973080 of een e-mail te sturen naar info@braspenningenco.nl. Wij helpen u graag door u te adviseren over welke producten het best bij uw bedrijf passen. 

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618