Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Onze kwekerij voor tuinplanten in Zundert

Home » Kwekerij
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bent u op zoek naar de beste kwekerij van Nederland voor al uw tuinplanten? Zoek dan niet verder! Kwekerij Braspenning in Zundert heeft de mooiste tuinplanten van Nederland voor u op voorraad. U vindt bij onze kwekerij in Zundert, vlak bij Roosendaal, een bijzonder uitgebreid assortiment aan diverse tuinplanten. Bestel onze kleurrijke azalea’s of kies voor een praktische conifeer en vul uw tuincentrum, groothandel of groenvoorziening aan. Onze tuinplanten zijn van hoge kwaliteit en gaan gegarandeerd lang mee.

_MG_7141

In onze kwekerij vindt u een uitgebreid assortiment aan diverse tuinplanten

U kunt bij onze kwekerij in Zundert terecht voor de mooiste tuinplanten van Nederland. In onze groothandel vindt u diverse bloemen en planten, maar wij zijn gespecialiseerd in:

Tijdens het kweekproces van deze planten staat duurzaamheid altijd centraal. U rekent bij ons altijd op een milieuvriendelijke productie die voldoet aan diverse milieunormen. De tuinplanten die u bij onze kwekerij in Zundert bestelt, voldoen aan de eisen van het MPS-milieucertificaat, wat leidend is voor kwekers in Nederland.

De mooiste tuinplanten in Europa komen uit Zundert

U kunt ons ook inschakelen als leverancier van uw planten in Europa. Wij leveren onze prachtige tuinplanten namelijk niet alleen in Nederland, maar voorzien heel Europa van kleur. Bent u benieuwd welke bloemen u bij ons kunt aanschaffen? Neem dan vooral een kijkje bij ons volledige assortiment om een keuze te maken. U ontvangt bij de bestelling altijd een productlabel met teeltinformatie over uw specifieke artikelen. Zo kunnen uw klanten zien uit welke kwekerij in Nederland hun tuinplanten komen. Op het label staat ook belangrijke informatie over de verzorging en levensduur van de planten.

Bestel vandaag nog uw favoriete tuinplanten

Wilt u ook de mooiste kleuren van de tuinplanten uit onze kwekerij in Zundert aanschaffen? Plaats dan vandaag nog uw bestelling, zodat wij deze zo snel mogelijk bij u af kunnen leveren. Neem vooral contact met ons op als u op onduidelijkheden stuit. U kunt uw vragen stellen aan ons deskundige personeel, zij helpen u de beste plant voor uw bedrijf te vinden. Zou u zelf graag in de kwekerij willen werken? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618