Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Kies voor een kwalitatieve sierheester uit onze kwekerij

Home » Kwekerij » Sierheester plant
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Voor het kopen van een sierheester als uw nieuwe plant, schakelt u onze groothandel in. De kwekerij van Braspenning uit Zundert, vlak bij Roosendaal, levert uw bedrijf altijd de mooiste planten van de hoogste kwaliteit. U gaat bij ons altijd uit van een duurzame productie. De sierheester plant die u bij ons kunt kopen, wordt altijd direct uit de eigen groothandel geleverd. Dit wordt gedaan in een pot van gerecycled materiaal. Daarbij vertrouwt u ons voor het volgen van alle belangrijkste milieunormen dankzij ons MPS-milieucertificaat.

_MG_7141

Door een sierheester plant uit de groothandel te kopen, laat u uw tuin schitteren

In onze sierheesterkwekerij vindt u de mooiste sierheesters. Deze veelzijdige planten voorzien uw tuin het hele jaar door van kleur en sfeer. Kies ervoor om een sierheester plant uit onze groothandel te kopen met prachtige bloemen. Hiermee brengt u vrolijke kleuren in de tuin die uw ruimte laten schitteren. U vindt diverse soorten heesters in ons assortiment. Als u fan bent van felle kleuren, is onze Rhododendron ‘Virginia Richards’ ook een goede keuze. Deze grote plant brengt elegante kleuren in uw tuin.

De verzorging van uw sierheester

In onze groothandel kunt u verschillende varianten van de sierheester plant kopen. Zo zit er altijd een heester tussen uit onze kwekerij die bij uw wens en bedrijf past. Let er wel op dat sommige struiken slecht tegen de zon kunnen. Neem bijvoorbeeld onze Rhododendrons. Deze planten verbranden snel en hebben vooral schaduw nodig terwijl andere sierheesters juist baat hebben bij een plaats in de zon. Besteed ook vooral aandacht aan de bodem waarin u de sierheester wilt planten. De bodem maakt een groot verschil en bepaalt of de struik wel of niet zal gaan bloeien.

Bespreek uw wensen met ons

Wilt u graag een sierheester plant uit onze groothandel kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit doet u door te bellen naar (076) 5973080 of een e-mail te sturen naar info@braspenningenco.nl. Heeft u andere planten nodig voor uw tuincentrum of hoveniersbedrijf? Ook dan helpt onze groothandel u graag aan de juiste hoogwaardige tuinplanten voor uw bedrijf.

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618