Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Kies voor een kwalitatieve sierheester uit onze kwekerij

Home » Kwekerij » Sierheester kwekerij
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

U vindt de mooiste sierheester bij onze kwekerij. Braspenning is gevestigd in Zundert, een plaats in de buurt van Roosendaal. U kiest bij onze kwekerij uit vele soorten heesters, waarvan de sierheester zeker een van de mooiste is. Wij onderscheiden ons van andere kwekerijen door een duurzame productie van de sierheester. U ontvangt uw bestelde planten bij ons altijd in potten van gerecycled materiaal en verzekert uzelf van kwaliteit dankzij ons MPS-milieucertificaat.

_MG_7141

De mogelijkheden van een sierheester uit onze kwekerij

Bent u op zoek naar kwekerijen die met passie werken aan het creëren van de mooiste sierheester? Dan vindt u bij Braspenning gegarandeerd de kwaliteit die u wenst. Bestel bij ons een sierheester die perfect past bij de toepassingen van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor een stevige plant uit ons uitgebreide assortiment voor uw hoveniersbedrijf. Fleur ook uw tuincentrum op met de mooie kleuren van een sierheester uit een van de beste kwekerijen van Nederland. Als u van grote bloemen houdt, is wellicht onze Hydrangea paniculata ‘Diamant Rouge’ ook een geschikte keuze voor uw bedrijf. Wenst u liever wat kleinere en elegante bloemen? Bestel dan de Viburnum tinus ‘Gwenllian’ naast een sierheester uit onze kwekerij.

Ontdek wat een sierheester van een van de beste kwekerijen voor uw bedrijf kan doen

Onze groothandel is een van de beste kwekerijen voor het bestellen van een sierheester in Nederland. Schakel onze kwekerij in voor uw bedrijf en ontdek het verschil wat de juiste tuinplant kan maken. Neem contact met ons op voor het plaatsen van uw bestelling of stel ons uw vragen over de productie van onze sierheester. Bel (076) 5973080 of stuur een e-mail naar info@braspenningenco.nl. U rekent altijd op een spoedige reactie.

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618