Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Bestel onze praktische Rhododendron 'Winsome'

Home » Kwekerij » Rhododendron Winsome
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

De Rhododendron ‘Winsome’ is een kleine tuinplant die gemakkelijk te onderhouden is. Vul de voorraad van uw groenbedrijf aan met deze plant en bespaar veel tijd. Daarbij geniet u tijdens de bloeiperiode van mei tot begin juni van prachtige, lichtroze bloemen die gezelligheid brengen in elke tuin. Ook in de winter draagt de Rhododendron ‘Winsome’ zijn steentje bij aan de sfeer in de tuin. De plant is wintergroen en behoudt zijn groene kleur dus ook in het najaar.

_MG_7141

Profiteer van de praktische eigenschappen van onze Rhododendron ‘Winsome’

Deze prachtige dwergrhododendron is een praktische toevoeging aan de voorraad van uw bedrijf. U plaatst deze plant gemakkelijk op elke plek in de tuin dankzij het kleine formaat. Bovendien behoeft de plant weinig onderhoud. Echter, de ‘Winsome’ is dankzij de helderrode kleur van zijn bloemen niet te missen. Wanneer u deze plant bij Braspenning kwekerij bestelt, profiteert u van de hoogste kwaliteit van ons assortiment. Wij zijn gespecialiseerd als Rhododendronkwekerij. U vindt bij ons ook diverse andere soorten Rhododendrons. Wilt u liever een groter formaat tuinplant? Kies dan bijvoorbeeld onze Rhododendron ‘Virginia Richards’.

Neem vandaag nog contact met ons op

Is de Rhododendron ‘Winsome’ dé plant waar u naar zoekt? Bestel deze dan direct uit onze groothandel in tuinplanten. U profiteert bij ons van onze jarenlange ervaring binnen de branche en vooruitstrevende innovatie op het gebied van duurzaamheid. Neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar (076) 5973080 of een e-mail te sturen naar info@braspenningenco.nl

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618