Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Bestel direct onze Rhododendron 'Virginia Richards'

Home Ā» Kwekerij Ā» Rhododendron Virginia Richards
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bestel bij ons de prachtige Rhododendron ā€˜Virginia Richardsā€™. Deze prachtige plant bloeit met zalmroze bloemen waar u het hele voorjaar van kunt genieten. U rekent bij ons altijd op een uitstekende kwaliteit van uw Rhododendron. Profiteer van onze duurzame productie en aandacht voor vernieuwing. Zo verzorgt u voor uw klanten altijd de hoogste kwaliteit bloemen en planten die elke tuin op weten te fleuren. U vindt Braspenning in Zundert, een plaats nabij Roosendaal. Deze plaats staat bekend om haar prachtige bloemen.

_MG_7141

Het gemak van onze Rhododendron ā€˜Virginia Richardsā€™

U heeft weinig werk aan deze fantastische Rhododendron uit onze kwekerij. Net als de andere Rhododendrons uit de kwekerij, heeft de ā€˜Virginia Richardsā€™ slechts weinig onderhoud nodig. U kunt de plant het beste zoveel mogelijk met rust laten en op een goede humuslaag planten. Bent u op zoek naar meer Rhododendrons? Neem dan een kijkje in ons huidige assortiment. Hierin vindt u onder andere prachtige hybride Rhododendrons. U heeft binnen deze categorie de keuze uit diverse formaten van de plant en verschillende kleuren bloemen.

Schakel ons in als uw leverancier van de mooiste Rhododendrons

Schakel ons vandaag nog in als uw leverancier om te profiteren van de hoogwaardige producten van Braspenning. U rekent bij ons altijd op onze vooruitstrevende innovatie in combinatie met onze jarenlange ervaring. Zo profiteert u van de uitzonderlijke kwaliteit van de Rhododendron ā€˜Virginia Richardsā€™. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en het bestelproces. Dit doet u door te bellen naar (076) 5973080 of een e-mail te sturen naar info@braspenningenco.nl.

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel:Ā (076) 5973080
E-mail:Ā info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nlĀ 
0613777618