Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Bij ons bestelt u de vuurrode Rhododendron 'Red Jack'

Home » Kwekerij » Rhododendron Red Jack
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Als u op zoekt bent naar een sterke Rhododendron, is onze ‘Red Jack’ de perfecte toevoeging aan de voorraad van uw bedrijf. U vindt deze veel aangeplante soort bij Braspenning. Onze kwekerij is gevestigd in Zundert, een plaats nabij Roosendaal, en doet er alles aan om de hoogste kwaliteit te garanderen. U rekent bij ons altijd op een duurzame productie, ook van de Rhododendron ‘Red Jack’.

_MG_7141

Met onze Rhododendron ‘Red Jack’ brengt u de mooiste kleuren in uw tuin

U profiteert van een flinke tijdswinst met deze unieke Rhododendron uit onze kwekerij. De ‘Red Jack’ heeft namelijk weinig onderhoud nodig. U kunt de plant het beste gewoon met rust laten. In mei en juni bloeit de plant in prachtige, vuurrode kleuren die elke tuin tot leven brengen. Als u graag planten met grote bloemen inkoopt, raden wij u ook onze grootbloemige Rhododendron aan. Een andere categorie Rhododendron met fantastische mooie bloemen, is onze hybride Rhododendron. U kunt deze populaire plant in diverse varianten bestellen met elk een eigen unieke kleur bloemen. De ‘Red Jack’ is ook onderdeel van deze categorie uit ons assortiment.

Neem contact met ons op voor bestelinformatie

Is de Rhododendron ‘Red Jack’ dé toevoeging op de voorraad van uw bedrijf? Bestel deze dan direct uit onze groothandel en profiteer van de hoge kwaliteit van Braspenning. Neem contact met ons op voor de bestelinformatie door te bellen naar (076) 5973080 of een e-mail te sturen naar info@braspenningenco.nl. Wij helpen u graag het product te vinden dat u zoekt. 

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618