Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

De mooiste Rhododendron vindt u in onze kwekerij

Home » Kwekerij » Rhododendron kwekerij
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

De mooiste Rhododendron koopt u bij onze kwekerij in Brabant. Braspenning is gevestigd in Zundert, een plaats in de buurt van Roosendaal. Wij kweken al jaren de mooiste Rhododendrons voor uw bedrijf. U vindt bij ons in Brabant gegarandeerd de Rhododendron waar u naar op zoekt bent, want u kiest bij ons uit diverse maten en soorten. Bestel een kleine Rhododendron van 30 centimeter of maak indruk met onze vijf meter hoge bloemen.

_MG_7141

De diverse soorten van de Rhododendron die verkrijgbaar zijn bij onze kwekerij

Braspenning is uw leverancier van de mooiste tuinplanten en denkt graag mee over de beste plant voor uw bedrijf. Dankzij zestien hectare aan grond beschikken wij over een ruim assortiment met diverse Rhododendrons. Maak uw keuze uit het assortiment van onze kwekerij in Brabant en selecteer bijvoorbeeld een Rhododendron uit de volgende selectie:

U heeft weinig onderhoud aan een Rhododendron uit onze kwekerij in Brabant, maar profiteert elk jaar van de prachtige bloemen. Wilt u graag genieten van wat extra privacy? Plant de Rhododendron als haag en profiteer van zijn schaduw en dichte begroeiing.

Maak uw assortiment compleet met de populaire Rhododendron

Bestel vandaag nog uw favoriete Rhododendron bij onze kwekerij. U vindt in onze kwekerij in Zundert ook diverse andere tuinplanten die uw assortiment aanvullen. Weet u nog niet welke soort het beste past bij uw wensen of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (076) 5973080 of een e-mail te sturen naar info@braspenningenco.nl. U rekent op ons deskundige advies en een persoonlijke benadering.

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618