Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Ontdek de mogelijkheden van de sterke Prunus plant

Home » Kwekerij » Prunus plant
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Als u op zoekt bent naar een stevige tuinplant die ook in vorst overeind blijft staan, is de Prunus plant de beste plant voor u. U vindt deze plant bij Braspenning in Zundert, vlak bij Roosendaal. Ook de warme zomerdagen kan deze plant met gemak aan. U kunt de sterke Prunus plant in onze groothandel kopen. Gebruik deze plant op een beschutte plaats en plant hem op dicht bij bebouwing. Zo houdt u de Prunus plant die u voor uw groenvoorzieningsbedrijf kunt kopen, extra lang mooi. U vindt bij ons diverse sterke planten die uitermate geschikt zijn voor de groenvoorziening.

_MG_7141

Uw aanvullingen op de Prunus plant kunt u in onze groothandel kopen

De Prunus plant is een van de populairste planten om te kopen voor de groenvoorziening, maar u vindt bij onze kwekerij nog veel meer tuinplanten in de familie van de heester. Kies voor een sierheester uit de kwekerij en zorg ervoor dat uw hoveniersbedrijf, tuincentrum of groenvoorzieningsbedrijf onbezorgd de winter doorkomt. Met een sierheester bent u het hele jaar door verzekerd van een groene tuin. Heeft u liever een plant die wat smaller groeit? Kies dan de Prunus ‘Genolia’. Deze frisse plant groeit met opgaande takken waardoor de vorm smal blijft. U past deze plant gemakkelijk op kleinere oppervlakten in.

Bestel deze sterke planten voor de winter

Uw tevredenheid staat centraal wanneer u ons inschakelt als uw leverancier. De Prunus plant die u bij ons kunt kopen, gaat gegarandeerd lang mee en maakt elk project dat uw bedrijf aanneemt tot een succes. Bestel deze fantastische plant uit ons assortiment vandaag nog en ga goed voorbereid de winter in. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vooral contact met ons op en bel (076) 5973080 of stuur een e-mail naar info@braspenningenco.nl.

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618