Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

U heeft het hele jaar door gemak van de Prunus 'Genolia'

Home » Kwekerij » Prunus ‘Genolia’
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Als u op zoekt bent naar een struik die ook in te passen is een in kleine tuin, is de Prunus ‘Genolia’ dé plant voor u. Uw klanten worden gegarandeerd blij van deze smalle haag met zijn volledige blikdichtheid. Gebruik deze plant om een heg van drie tot vier meter hoog te groeien en privacy in elke tuin te creëren. Deze planten zijn ook uitermate geschikt voor het vormen van afscheidingen op campings. Schakel kwekerij Braspenning in Zundert, een plaats nabij van Roosendaal, in voor de levering van uw hoogwaardige Prunus ‘Genolia’.

_MG_7141

U profiteert het hele jaar door van onze sterke Prunus ‘Genolia’

U bent met de Prunus ‘Genolia’ uit onze kwekerij goed voorbereid op de winter. Profiteer van de winterharde eigenschappen van deze plant en laat hem gerust buiten staan bij lage temperaturen. U kunt deze zeer sterke Prunus plant bovendien haast overal planten. Ga alleen natte bodems uit de weg. Een andere populaire optie voor het aanleggen van een heg is onze conifeer plant. Ook met deze plant legt u gegarandeerd een sterke heg aan waar u nog lang plezier van zult hebben. Met beide planten uit ons assortiment creëert u schaduw en privacy en houdt u de wind goed tegen. U heeft dus het hele jaar door plezier van de Prunus ‘Genolia’.

Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op

Wilt u ons inschakelen als leverancier van de prachtige Prunus ‘Genolia’ voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar (076) 5973080 of stuur een e-mail naar info@braspenningenco.nl voor meer informatie over onze producten en de levering.

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618