Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Koop uw nieuwe Pieris plant bij onze groothandel

Home » Kwekerij » Pieris plant
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vul de voorraad van uw groenvoorzieningsbedrijf aan met de prachtige Pieris plant die u bij ons kunt kopen. Deze plant is uitermate geschikt voor koele en beschutte plaatsen. Hierdoor is de Pieris plant die u bij Braspenning kunt kopen, ideaal voor stedelijk openbaar groen en bostuinen. Kies uw favoriete soort en transformeer elke openbare ruimte met deze praktische plant. U vindt onze kweker in Zundert, een plaats in de buurt van Roosendaal.

_MG_7141

De diverse opties van de Pieris plant die u bij ons kunt kopen

Combineer uw borderplanten met de Pieris uit onze groothandel voor een opvallende combinatie. Deze plant kent een bloeitijd van maart tot en met mei. Bekijk daarom eerst ons volledige assortiment en check of deze plant momenteel leverbaar is. Een populaire variatie op deze plant is de Pieris japonica ‘Katsura’. Deze rode rotsheide is stevig en brengt kleur aan in eentonige groene gebieden. Maakt u liever de combinatie met een andere plant uit de heesterfamilie? Wellicht is onze prachtige sierheester de toevoeging die u zoekt. Ook deze plant heeft weinig onderhoud nodig en helpt uw groenvoorziening efficiënt te werken.

Ontdek de mogelijkheden en neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen van een Pieris plant bij onze kwekerij? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar (076) 5973080 of een e-mail te sturen naar info@braspenningenco.nl. Wij helpen u graag om uw assortiment uit te breiden en de plant te vinden die bij uw bedrijf past. Weet u al welke plant u nodig heeft? Bestel deze dan vandaag nog. 

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618