Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Bestel de sterke Pieris japonica 'Katsura' bij onze kwekerij

Home » Kwekerij » Pieris japonica Katsura
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

U vindt bij ons de bijzondere rotsheide Pieris japonica ‘Katsura’. Bent u op zoek naar een plant die het goed doet op een half zonnige tot zonnige plaats? Dan is deze plant de perfecte aanvulling op uw assortiment. Onze kwekerij Braspenning is gevestigd in Zundert, een plaats in de buurt van Roosendaal. U vindt hier de mooiste tuinplanten die door menig tuincentrum, hoveniersbedrijf en groenvoorziening in Europa gebruikt worden.

_MG_7141

Kies voor openbaar groen de sterke Pieris japonica ‘Katsura’

Laat elke tuin stralen met de verrassende rode bladeren van de Pieris japonica ‘Katsura’. Deze stevige plant is een variatie op de populaire Pieris plant. Behoud de sierwaarde van elke tuin tijdens de winter dankzij de wintergroene eigenschappen van de Pieris. Deze sterke plant is dankzij zijn blijvende groene kleur ook een uitkomst voor openbare groenvoorzieningen. U vindt bij onze kwekerij diverse andere sterke planten die u kunt gebruiken voor uw openbaar groen. Leg bijvoorbeeld uw nieuwe heg aan met de conifeer die hier regelmatig voor gebruikt wordt.

Vertrouw op onze passie voor planten en bestel

Ontdek het assortiment van Braspenning en plaats vandaag nog uw bestelling voor de Pieris japonica ‘Katsura’. Onze passie en innovatie helpen uw bedrijf naar het volgende niveau. Neem contact met ons op door te bellen naar (076) 5973080 of een e-mail te sturen naar info@braspenningenco.nl om de mogelijkheden te ontdekken. Maak uw klanten binnenkort blij met de hoogste kwaliteit tuinplanten uit onze groothandel.

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618