Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Kies ons als leverancier voor uw tuinplanten in Nederland

Home » Kwekerij » Leverancier tuinplanten Nederland
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bent u op zoek naar een leverancier uit Brabant die al uw tuinplanten levert binnen Nederland? Zoek dan niet verder! Braspenning is dé leverancier voor u en is gevestigd in Zundert, vlak bij Roosendaal, in Brabant. U vindt bij ons een bijzonder gevarieerd aanbod van diverse soorten planten van hoogwaardige kwaliteit. Met ons als uw leverancier rekent u op een duurzame productie van al uw tuinplanten in Nederland. Zo worden al uw planten in potten van gerecycled materiaal bij u bezorgd. Als duurzame leverancier in Nederland, beschikken wij over het MPS-milieucertificaat voor onze tuinplanten in Brabant.

_MG_7141

De beste leverancier van tuinplanten uit Nederland vindt u gewoon in Brabant

Uw leverancier van tuinplanten is gevestigd in Zundert, een plaats in Noord-Brabant. Hier vindt u onze kwekerij met zestien hectare grond. Dankzij dit grote oppervlak kunnen wij als uw leverancier in Zundert diverse soorten tuinplanten kweken. U heeft bij ons daarom de keuze uit een uitgebreid assortiment van diverse planten. Hierin vindt u onder andere de sterke conifeer plant die maar weinig onderhoud nodig heeft, maar toch veel groen met zich meebrengt. Braspenning is een echt familiebedrijf in Zundert, dat met veel passie werkt aan uw hoogwaardige tuinplanten als uw leverancier.

Het gemak van de tuinplanten die u bij uw leverancier in Brabant koopt

Een andere goede keuze is onze sierheester. U hoeft deze plant maar zelden te verzorgen en een klein beetje voeding is voor deze tuinplant al voldoende. Dankzij deze makkelijke verzorging heeft u meer tijd over voor uw bedrijf. Met de tuinplanten die u bij ons als uw leverancier in Brabant vindt, geeft u altijd sfeer aan uw bedrijf. Echter, u hoeft zelf weinig tijd in de verzorging te steken zodat uw planten uit onze groothandel zo min mogelijk van uw tijd innemen. Deze planten zijn ook uitermate geschikt voor hoveniersbedrijven die hun klanten op het gebied van plantenverzorging ontzorgen.

Schakel ons in als uw leverancier uit Zundert voor de beste tuinplanten van Nederland

Schakel ons bedrijf in Zundert in als leverancier van deze stijlvolle tuinplanten voor uw bedrijf in Nederland. U bestelt bij ons de mooiste tuinplanten van hoogwaardige kwaliteit. Heeft u vragen over onze productie of kunt u een artikel niet vinden? Neem dan contact met ons op en bel (076) 5973080 of stuur een e-mail naar info@braspenningenco.nl.

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618