Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Onze zomerse Hydrangea paniculata 'Diamant Rouge'

Home » Kwekerij » Hydrangea paniculata Diamant Rouge
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bij kwekerij Braspenning in Zundert, vlak bij Roosendaal, vindt u de Hydrangea paniculata ‘Diamant Rouge’. Deze nieuw ontwikkelde plant staat symbool voor onze innoverende houding als kweker. Maak uw klanten blij met deze nieuwkomer binnen de pluimhortensia’s. De Hydrangea Paniculata ‘Diamant Rouge’ heeft een intrigerend kleurenpalet. Deze plant kleurt van wit naar roze om vervolgens te eindigen met een diepe rode of paarse tint. Breng ook in het najaar kleur in de tuin met deze unieke Hydrangea.

_MG_7141

De prachtige bloemen van de Hydrangea paniculata ‘Diamant Rouge’

U geniet met deze prachtige plant altijd van grote, uitbundige bloemen die ook nog lang houdbaar zijn. Heeft u behoefte aan een middellange plant? Dan zit u goed met de Hydrangea paniculata ‘Diamant Rouge’ uit onze kwekerij. Deze wordt namelijk zo’n 150 centimeter hoog. Houdt u van diepe kleurtinten in uw tuin? Probeer dan ook eens de grootbloemige rhododendron. Bekijk ook zeker onze Rhododendron ‘Red Jack’ met zijn vuurrode tinten. U vindt in ons gevarieerde assortiment diverse bloemrijke tuinplanten in de mooiste kleuren. Als u de tuin liever een unieke uitstraling wil geven, doet u dat met de originele Sambucus nigra ‘Black Tower’. Deze zwarte plant bloeit ook prachtig met roze bloemen.

Kies deze prachtige Hydrangea voor uw onderneming of tuincentrum

Wilt u graag de voorraad van uw onderneming of tuincentrum aanvullen met de Hydrangea paniculata ‘Diamant Rouge’? Bestel deze dan direct! Neem contact met ons op door te bellen naar (076) 5973080 of een e-mail te sturen naar info@braspenningenco.nl. Wij helpen u als uw leverancier van tuinplanten graag aan de mooiste producten. 

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618