Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Maak uw tuin af met een hybride versie van de Rhododendron

Home » Kwekerij » Hybride Rhododendron
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

U vindt bij Braspenning diverse variaties op de hybride Rhododendron. Deze sterke planten overleven met gemak de winter en trakteren u elk voorjaar op de mooiste, felgekleurde bloemen. U maakt gegarandeerd elke klant blij met een van de vele onderhoudsarme tuinplanten uit de categorie hybride Rhododendron. Reken bij onze kwekerij uit Zundert, een plaats in de buurt van Roosendaal, altijd op de hoogste kwaliteit bloemen en een duurzame kweek.

_MG_7141

Een hybride Rhododendron voor de mooiste bloemen

U profiteert met de Rhododendron altijd van minimale verzorgingstaken. U kunt deze plant het beste zoveel mogelijk met rust laten. U bespaart met een Rhododendron uit onze kwekerij daarom altijd veel tijd. Daarentegen geniet u wel elk voorjaar van bloemen in de mooiste kleuren. De hybride Rhododendron uit onze groothandel heeft blauwe, gele, lila of roze bloemen. Bekijk ons assortiment voor een volledig overzicht. Ook vindt u bij ons de Rhododendron ‘Red Jack’. Deze heeft vuurrode bloemen die elke tuin tot leven brengen. Leg de Rhododendrons aan als struik, of plant ze individueel voor een speels effect.

Bestel direct en probeer een van onze verrassende hybrides

Braspenning staat voor innovatie en levert u graag de nieuwste planten en technieken. Bestel vandaag nog een prachtige Rhododendron uit onze hybride collectie om uw voorraad op een verrassende manier aan te vullen. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar (076) 5973080 of een e-mail te sturen naar info@braspenningenco.nl.

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618