Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Onze groothandel heeft de mooiste tuinplanten van Nederland

Home » Kwekerij » Groothandel tuinplanten Nederland
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

In onze groothandel voor tuinplanten in Nederland vindt u de mooiste planten afkomstig uit Zundert, een plaats in de buurt van Roosendaal. Braspenning is een innovatief bedrijf dat met veel passie werkt aan het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit tuinplanten. Met de tuinplanten uit onze groothandel in Zundert maakt uw bedrijf gegarandeerd indruk. U kunt bij onze groothandel in Zundert terecht voor grote bestellingen om de voorraad van uw tuincentrum, hoveniersbedrijf of groenvoorziening aan te vullen.

_MG_7141

In onze groothandel vindt u de mooiste tuinplanten van Nederland

U vindt bij onze groothandel een van de meest uitgebreide assortimenten aan tuinplanten van Nederland. Kies uit een van de klassieke tuinplanten waarin onze kwekerij gespecialiseerd is, zoals onze prachtige azalea planten. Deze geurige planten zijn wintervast en gaan daardoor voor langere tijd mee. U vindt in onze groothandel in Zundert ook speciale tuinplanten die in Nederland niet voorkomen, zoals de bijzondere rotsheide Pieris japonica ‘Katsura’. Deze plant behoeft weinig onderhoud en brengt gegarandeerd kleur aan uw onderneming met haar opvallende rode kleur.

Ontdek hoe leuk het is om in de kwekerij te werken

Heeft u zelf een passie voor planten en lijkt het u leuk om bij onze groothandel voor tuinplanten in Zundert te werken? Wij zijn op zoek naar u! Bekijk een van onze vacatures en kom ons professionele team versterken. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze prachtige kwekerij.

Schakel ons in als uw leverancier

U kunt ons inschakelen als uw tuinplantenleverancier in heel Europa. Bestel vandaag nog de mooiste tuinplanten van Nederland bij onze groothandel. Wij zijn trots op ons MPS-milieucertificaat en produceren altijd met aandacht voor duurzaamheid. Heeft u vragen over onze producten of het productieproces? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (076) 5973080 of een e-mail te sturen naar info@braspenningenco.nl.

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618