Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

De mooiste dwergrhododendron voor uw tuincentrum

Home » Kwekerij » Dwergrhododendron
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vul het assortiment van uw tuincentrum aan met de compacte dwergrhododendron. Deze kleine plant is gegarandeerd razend populair onder uw klanten. Geniet van de uitbundige bloei van deze kleine tuinplant. Ook in de winter kunnen uw klanten sfeer in de tuin brengen met de dwergrhododendron. Deze plant is wintergroen en behoudt zijn bladeren heel het jaar door. De mooiste Rhododendrons koopt u bij Braspenning in Zundert, een plaats in de buurt van Roosendaal.

_MG_7141

De dwergrhododendron is een prachtige plant uit de Rhododendron familie

U vindt in ons uitgebreide assortiment gegarandeerd de mooiste dwergrhododendron. Bent u fan van deze plant en zou u ook graag andere variaties bestellen? Dat kan! Braspenning biedt u diverse dwerghododendrons aan uit de eigen kwekerij. Neem bijvoorbeeld de prachtige Rhododendron ‘Moerheim’ met zijn violetblauwe bloemen. Deze fleurt elke tuin op. Wilt u liever een wat grotere plant? Kies dan een grootbloemige Rhododendron. Een populaire plant in deze categorie is de Rhododendron ‘Alfred’. Deze wordt wel 140 centimeter hoog en draagt prachtige, grote bloemen.

Vraag naar de mogelijkheden bij onze groothandel

Wilt u graag de voorraad van uw tuincentrum aanvullen met de prachtige dwergrhododendron of een andere variant van deze plant? Bestel deze dan direct bij onze groothandel. Voor meer informatie over deze planten en het plaatsen van uw bestelling kunt u contact met ons opnemen. Bel naar (076) 5973080 of stuur een e-mail naar info@braspenningenco.nl. Wij horen graag van u. 

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618