Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Creëer beschutting op maat met de conifeer plant

Home » Kwekerij » Conifeer plant
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wilt u graag een conifeer plant kopen voor uw bedrijf? Bij ons vindt u coniferen van de hoogste kwaliteit om uw voorraad mee aan te vullen. Braspenning is een kwekerij die gevestigd is in Zundert, een plaats in de buurt van Roosendaal. U bereikt onze kwekerij altijd gemakkelijk en kunt parkeren op ons grote eigen terrein. Zo kunt u de conifeer plant die u wilt kopen, eenvoudig afhalen.

_MG_7141

De conifeer is een ideale plant voor uw bedrijf

Veel bedrijven kopen een conifeer plant omdat deze een goede afscheiding vormt in de tuin. Uw hoveniersbedrijf doet er daarom goed aan een conifeer plant bij Braspenning te kopen. De plant is populair en u maakt uw klanten hier gegarandeerd blij mee. Onze kwekerij is gespecialiseerd in diverse tuinplanten. U kiest bij ons uit een uitgebreid assortiment aan tuinplanten dankzij de zestien hectare die onze kwekerij tot haar beschikking heeft. Bekijk ook onze andere populaire planten, zoals de dwergrhododendron. Deze plant bloeit ook in de schaduw. Als u liever een plant zonder bloemen wilt aanschaffen, is de Prunus ‘Genolia’ wellicht de juiste keus.

Kies onze kwekerij als uw leverancier

Vertrouw op ons als uw leverancier. Bij ons vindt u elke plant om voor uw bedrijf te kopen, waaronder de populaire conifeer. Bestel deze plant samen met onze andere hoogwaardige planten en maak uw klanten blij met een prachtige tuin. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies. U kunt bellen naar (076) 5973080 of een e-mail sturen naar info@braspenningenco.nl.

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618