Bekijk ook onze actuele voorraadlijst

Bestel de mooiste azalea direct uit onze kwekerij

Home » Kwekerij » Azalea kwekerij
_MG_4484

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

De mooiste azalea bestelt u bij onze kwekerij. Bij Braspenning in Zundert, een plaats in de buurt van Roosendaal, kunt u verschillende variaties van de azalea plant kopen. Deze prachtige plant bloeit in verschillende warme kleuren van lichtroze tot dieprood, maar is ook verkrijgbaar in het wit en in het paars. U kunt de azalea plant tijdens een groot deel van het jaar in onze kwekerij kopen.

_MG_7141

Koop de prachtige azalea tijdens de bloeiperiode bij onze kwekerij

In tegenstelling tot de Rhododendron, voelt de azalea zich wel thuis in de zon. De azalea plant kunt u tijdens verschillende maanden in de kwekerij kopen dankzij de bloeiperiode van februari tot april. Echter, ze worden soms ook al tijdens de kerst verkocht en bloeien soms door tot mei. Bekijk ons huidige assortiment om te zien of ze op dit moment te bestellen zijn. Kies na deze periode bijvoorbeeld voor de Sambucus nigra ‘Black Tower’. Deze plant bloeit nog door tot in de maanden juni en juli en is ook verkrijgbaar in onze kwekerij.

Bestel deze klassieke plant voor uw onderneming

In onze groothandel kunt u de verschillende soorten van de azalea plant rechtstreeks uit de kwekerij kopen. Bestel vandaag nog deze prachtige tuinplant voor uw bedrijf. Of u nu een tuincentrum of hoveniersbedrijf heeft, u rekent altijd op onze klantvriendelijke service en hoogwaardige kwaliteit. Kunnen we u ergens bij helpen of heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (076) 5973080 of een e-mail te sturen naar info@braspenningenco.nl.

Bekijk onze actuele voorraadlijst

Bekijk gerust onze actuele voorraadlijst. We vernieuwen deze lijst elke week.

Volg ons ook op social media

Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen binnen ons bedrijf

Facebook
#braspenningenco

Instagram
#braspenningenco

LinkedIn
#braspenningenco

Braspenning & Co
Tuinplanten B.V.
Laarakkerstraat 7
4881 NK Zundert

Tel: (076) 5973080
E-mail: info@braspenningenco.nl

Marco Braspenning
Eigenaar
marco@braspenningenco.nl

Marjon Peeters
Verkoop binnendienst
orders@braspenningenco.nl
076- 5973080

Erik Deckers
Verkoop buitendienst
erik@braspenningenco.nl 
0613777618